top of page

Audaces Azerbaycan Eğitimlerimiz

11 Nisan 2022 tarihinde eryasof olarak yine Azerbaycan‘dayız.



Azerbaycan‘daki tekstil müşterilerimiz için Audaces bakım onarım ve Danışmanlık hizmetlerimiz her yıl olduğu gibi 2022 Nisan ayında da yine aynı hızla devam etmektedir.


Audaces çizim programımızdaki yeni ve üstün özellikleri tüm güncel versiyonları ile müşterilerimizin hizmetlerine ERYASOFT kalitesi ve markası ile merkez ofisimizden binlerce km uzakta başarılı ve özverili olarak sunmaktayız.

Güleryüzlü ve çalışmayı seven kadromuzun eşşiz performansı ile tüm eğitim ve destek çalışmalarımız Azerbaycan‘da Sumqayt şehrinde ve Bakü şehirlerinde devam etmektedir.


Bir hafta sürecek olacak eğitim ve desteklerimiz

3CX‘in müthiş Webmeeting Video ayrıcalıklarıyla kayıt altına alınarak verilmektedir. 3CX’in kayıt altına alarak sunmuş olduğu videoların daha sonra izlenmesi özelliği Audaces eğitimleri için büyük önem arz etmekte ve çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Azerbaycan‘lı müşterilerimizin bize ve ekibimize göstermiş oldukları müthiş misafirperverlik ve hoşgörü için de tüm firma sahiplerine çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederiz.


Kardeş ülkemiz Azerbaycan‘da Audaces‘in eryasoft markası altında, artık kabul gören ve kalıp serileme yada çizim programı olarak değilde üretimde büyük ekonomi sağlayan tekstil imalatına yardımcı olan, bu süreçte işleri kolaylaştıran bir değer taşıyan Program niteliğinde kullanılması bize büyük onur ve gurur kaynağı olmuştur.

Saygılarımızla,

Eryasoft Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Azerbaycan Ekibi

+994 12 310 03 29

+90 216 561 62 16



74 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page